Jarles Vinskole

Drives av Jarle Madsen, og er Norges eneste vinskole utenfor Oslo som tilbyr
det offisielle vinkurset WSET (eksternlink) modul 1 og 2. Gjennom året arrangerer vinskolenen rekke forskjellige kurs, smakinger og konseptkvelder i St.13. Oppdatert informasjon om disse arrangementene finner du på vinskolens egen Facebookside.

Ryfylkekokken - Frode Selvaag

Ryfylkekokken sprer matglede! 

Ekte, munter og dyktig!
Matopplevingar med lokal forankring. Brennende engasjement for kokkefaget, tradisjoner og ikke minst framtidag vår – De unge! Barna! 
Formidle matgleder, matkultur og matopplevelser med Ryfylke som utgangspunkt. 

Herunder matkurs, undervisning og konsulent innen mat og drikke. Alt etter Ryfylkekokkens matverdier.

Ønsker du å kontakte Frode, kan du gjøre det her…

Kjartan Skjelde

Er kokk, restauratør, programleder, kokebokforfatter og foredragsholder.
Han bruker St.13 til å utvikle nye matretter, arrangere kurs og sammenkomster og ellers formidle mat i ord og bilder. Ønsker du å kontakte Kjartan, kan du gjøre det her…

Tony Martin

Er tidligere landslagskokk, og bruker St.13 til å teste ut de heftigste nye ideene sine på modige gjester. Han arrangerer kurs og jobber med utvikling av merkevarer for matprodusenter i regionen. I tillegg gjennomfører han konseptkvelder sammen med Jarle og vinene hans. Du kan ta kontakt med ham her…

Moxey

Er først og fremst et filmproduksjonsselskap som liker godt å formidle det som foregår på et kjøkken. I tillegg til å bruke St. 13 som film- og TV-studio, hjelper Moxey til med tekst og foto når noen vil fortelle om mat eller drikke. Hjemmesiden deres er her…