Jarles Vinskole

Drives av Jarle Madsen, og er Norges eneste vinskole utenfor Oslo som tilbyr
det offisielle vinkurset WSET (eksternlink) modul 1 og 2. Gjennom året arrangerer vinskolenen rekke forskjellige kurs, smakinger og konseptkvelder i St.13. Oppdatert informasjon om disse arrangementene finner du på vinskolens egen Facebookside.

Opplæringskontoret for restaurant og matfag i Rogaland.

Opplæringskontoret for matfagene er et samarbeidsorgan for flere bedrifter som i felleskap har påtatt seg opplæringsansvar. Vi har lærlinger i fagene slakter, butikkslakter, kjøttskjærer, pølsemaker, baker, konditor og industriell matproduksjon. ST13 brukes til opplæring av lærlinger og forberedelser til prøver og opptak.

Vårt mål er at rekrutteringen til fagene opprettholdes og at våre medlembedrifter er til en hver tid oppdaterte på læreplaner og utfører faglig god opplæring til våre lærlinger. Vi vil også bidra for at våre bedrifter og lærlinger har det bra under læretiden.

Ryfylkekokken - Frode Selvaag

Ryfylkekokken sprer matglede! 

Ekte, munter og dyktig!
Matopplevingar med lokal forankring. Brennende engasjement for kokkefaget, tradisjoner og ikke minst framtidag vår – De unge! Barna! 
Formidle matgleder, matkultur og matopplevelser med Ryfylke som utgangspunkt. 

Herunder matkurs, undervisning og konsulent innen mat og drikke. Alt etter Ryfylkekokkens matverdier.

Ønsker du å kontakte Frode, kan du gjøre det her…

Kjartan Skjelde

Er kokk, restauratør, programleder, kokebokforfatter og foredragsholder.
Han bruker St.13 til å utvikle nye matretter, arrangere kurs og sammenkomster og ellers formidle mat i ord og bilder. Ønsker du å kontakte Kjartan, kan du gjøre det her…

Jan-Erik Hauge

I tillegg til å være kjøkkensjef på Tango og Fish & Cow, bruker Jan-Erik St.13 til å teste ut de heftigste nye ideene sine på modige gjester. Han arrangerer kurs og gjennomfører konseptkvelder sammen med Jarle og vinene hans. Du kan ta kontakt med ham her…